Vertrouwd en vakbekwaam

Financiën en Computerhulp

Financiën en ComputerhulpVoor hulp bij uw administratie kunt u ook bij RedSaam terecht. Dit kan het, samen met u, doornemen van de administratie zijn of het compleet verzorgen hiervan.
Ook kunnen we voor u uitzoeken of er besparingen voor u te realiseren zijn. Hierbij kunt u denken aan de kosten voor energie.
Doet uw computer, laptop of tablet het niet goed? Of heeft u last van ongewenste software (virussen)? Of heeft u behoefte aan uitleg over wat er tegenwoordig mogelijk is in de digitale wereld (denk bijvoorbeeld aan internet bankieren). Neem dan contact op met ons en wij helpen u verder.

Administratie
Wij kunnen voor u de administratie op orde brengen indien dit nodig is. Ook kunnen wij uw administratie geheel verzorgen.

Bespaarservice

Bespaarservice
Wij onderzoeken waar er voor u besparingen te realiseren zijn. Hierbij kunt u denken aan energie, telefoon en internetkosten. Maar ook kunnen we kritisch kijken naar uw uitgaven.

Computerhulp

Computerhulp
Wij helpen u met het oplossen van allerlei computerproblemen. Maar ook kunnen wij u helpen bij het gebruik van computer, laptop, tablet of telefoon.

Video bewerking

Video bewerking
Heeft u videobanden en wilt u deze graag op dvd zetten? Of wilt u van uw vakantievideo een mooie dvd gemaakt hebben? Dat kunnen wij voor u verzorgen.

Foto bewerking

Foto bewerking
Heeft u foto's en wilt u deze graag op cd of dvd zetten? Of wilt u van uw vakantiefoto's een mooi fotoboek gemaakt hebben? Dat kunnen wij voor u verzorgen.